Dny otevřených dveří v Hrobicích

 | 

DOD 10/2024

Přijďte na Den otevřených dveří do Hrobic a objevte fascinující svět inovací!

Otevíráme dveře do světa inovací – doslova! Když říkáme, že máme Den otevřených dveří, myslíme to vážně. Koneckonců, kdo jiný by měl mít otevřené dveře než my, specialisté na jejich výrobu? Máte chuť poznat něco nového a inspirovat se pro Vaše bydlení? Zveme Vás k nám do Hrobic, kde se můžete těšit na spoustu zajímavostí a novinek z oblasti oken, dveří a dalších produktů. Přijďte se podívat, jaké dveře Vám můžeme otevřít – a to nejen ty fyzické, ale i dveře k novým nápadům a inspiracím pro Váš domov!

Kdy a kde?

  • Datum: 17. a 18. října 2024
  • Čas: 8:00 - 17:00
  • Místo: Hrobice 52, areál lihovaru (mapa zde)

Co Vás čeká?

Na této akci budete mít jedinečnou příležitost prohlédnout si naše produkty na vlastní oči. Všechny naše výrobky si můžete osahat a také si vyzkoušet jejich funkčnost a kvalitu. Pokud máte otázky nebo nápady, naši specialisté tu budou pro Vás a rádi Vám poradí. Setkáte se s lidmi, kteří sdílejí stejné zájmy a nadšení pro moderní bydlení, a získáte cenné rady a inspiraci pro Vaše projekty.

Kdo se představí?

Na Dni otevřených dveří se představí hned několik významných firem, které jsou lídry ve svých oborech. POL-SKONE je evropský lídr v oblasti oken a dveří, který spojuje skandinávskou kvalitu s inovacemi. Rychlá výroba a udržitelnost je u nás standardem. DWS - Door & Window Solution nabízí širokou škálu exteriérových a interiérových prvků, včetně garážových vrat, pergol, plotů, stínící techniky nebo smart home. Jejich produkty jsou peřlivé vybírány tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality a odolnosti. KOLODOM to jsou specialisté na modulární a mobilní domy, které jsou vysoce flexibilní. Pocházejí ze srdce Liptova a jejich návrhy umožňují snadné rozšíření i přizpůsobení. COBRA je největší český dodavatel dveřního a okenního kování, známý pro kvalitní materiály a jedinečné designy. SECA Borohrádek s více než stoletou tradicí v dřevozpracujícím průmyslu nabízí širokou škálu produktů od standardních palubek po dřevěné fasády z certifikovaných lesů.

Proč přijít?

Náš Den otevřených dveří je jedinečnou příležitostí, jak se ponořit do světa moderního bydlení. Na této akci se můžete těšit na inspirativní setkání s odborníky, kteří Vám představí nejnovější trendy a technologie v oblasti oken, dveří a dalších stavebních prvků. Ať už plánujete renovaci, nový projekt, nebo jen hledáte inspiraci, zde najdete vše, co potřebujete. Navíc budete mít možnost vidět a vyzkoušet si inovativní produkty, které mohou zásadně změnit a vylepšit i Vaše bydlení.

Rezervujte si termín!

Rezervujte si své místo ještě dnes! Pro zajištění maximálně individuálního přístupu Vás prosíme o rezervaci vaší návštěvy předem pomocí formuláře níže. Těšíme se na Vaši účast a věříme, že si odnesete mnoho inspirace a užitečných informací.