Buďte odlišní! Zvolte jiný odstín do domácnosti než je antracit

 | 

Buďte odlišní

Zvolte jiný odstín do domácnosti než je antracit

Antracit se stal jedním z nejoblíbenějších odstínů pro okna a dveře díky své eleganci a univerzálnosti. Pokud ale chcete, aby váš domov vyčníval z řady a měl skutečně osobitý charakter, proč nezkusit něco jiného? V DWS - Door and Window Solution věříme, že každý domov by měl být odrazem svého majitele. Proto vám chceme představit alternativy k antracitu, které dodají vašemu prostoru jedinečný vzhled.

Alternativní odstíny, které stojí za zvážení:


1. Černá

Černá je sice odvážná volba, ale dokáže dodat vašemu domovu neuvěřitelnou eleganci a luxusní vzhled. Je perfektní pro moderní a minimalistické interiéry, kde působí dramaticky a sofistikovaně. Černá okna a dveře vytvářejí ostrý kontrast a mohou se stát skutečným středobodem prostoru.























 


2. Sage Green

Šalvějová zelená

Sage green je jemný, přírodní odstín, který v poslední době získává na popularitě. Tato barva působí uklidňujícím dojmem a dodává interiéru i exteriéru harmonii s přírodou. Povrch v unimatu dodává sage green matný, elegantní vzhled bez odlesků, což ještě více podtrhuje její jemnost a nadčasovost. Sage green se perfektně hodí do domů s venkovským stylem nebo do moderních interiérů, které chtějí propojit přírodu s designem.

 

 

 

 










3. Dýhovaná

 

Dýhované dveře a okna přinášejí do vašeho domova teplo a přirozenou krásu. Dřevo dodává prostoru autentický a nadčasový vzhled. Ať už zvolíte světlé dřevo pro moderní vzhled, nebo tmavší odstíny pro klasický design, dýha vždy dodá vašemu domovu pocit útulnosti a elegance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rádi vám pomůžeme vybrat ten pravý produkt pro váš domov. Domluvte si s námi schůzku a společně najdeme řešení, které přesně odpovídá vašim představám.