Budeme na FOR ARCH!

 | 

FORARCH 2024

 

S nadšením vás zveme na veletrh FOR ARCH 2024, kde se opět setkáme s předními odborníky i nadšenci z oblasti stavebnictví. Tato prestižní akce, která proběhne od 17. do 21. září v PVA EXPO PRAHA, slaví již své 35. výročí a my u toho nesmíme chybět! Najdete nás v Hale 3 na stánku A8, kde pro vás chystáme skutečně jedinečný zážitek.

Na co se můžete těšit u POL-SKONE?

Jako vždy, i letos přinášíme na veletrh to nejlepší z našeho sortimentu. Na našem stánku představíme nejnovější produkty z našeho katalogu, které posouvají hranice designu a funkcionality. Těšit se můžete na průřez naší nabídkou dveří i oken, ale především na naše novinky:

  • Interiérové dveře: Nové modely stříkaných dveří PRINCESTONE a SENTO, dýhovaných dveří KINGSTONE a laminovaných dveří SLIM, ADORE, SALEA a OPTO. Zvláštní pozornost si zaslouží model OPTO s inovativní zárubní DIN AQUA OPTO a ocelovou nastavitelnou OPTO, které představují ideální řešení pro investiční objekty.
  • Vchodové a technické dveře: Představíme nové modely B-30 INVEST, RC3 INVEST SR 37 EI30 a AKUSTIK 32 DB, které nabízejí špičkovou bezpečnost a zvukovou izolaci.

Naši partneři KOLODOM a COBRA

Vedle našich novinek se můžete těšit také na naše partnery, se kterými budeme společně v jednom stánku. Společnost KOLODOM vám ukáže, jak mohou jejich mobilní a modulární domy poskytnout flexibilní a moderní bydlení na míru vašim potřebám. COBRA, největší český dodavatel dveřního kování, pak představí designově jedinečné kování, které kombinuje funkčnost a estetiku, a dodá vašemu domovu i projektu jedinečný styl.

Hala 3, Stánek A8 – Místo, kde nesmíte chybět

Tento rok jsme se rozhodli, že náš stánek bude opravdu velkolepý. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Čeká vás unikátní expozice plná inspirace, novinek a překvapení. Ať už hledáte nové dveře, zárubně, nebo inspiraci pro své bydlení, naše produkty vám určitě padnou do oka.

Nenechte si ujít příležitost navštívit náš stánek v Hale 3, Stánek A8 na veletrhu FOR ARCH 2024! Těšíme se na setkání s vámi, ať už jste naším stálým zákazníkem, nebo jste nás právě objevili!